Make your own free website on Tripod.com

SV THE SHARKS

Interview met T2
Home
Nieuws
Info
Agenda
Topscorer
tornooi
Competitie
Klassement
Beker
Clublied
Spelerskern
Interview met ...
Lokaal
Foto's
Gastenboek
Links
Sponsers

dimi.jpg

Wat is uw leeftijd?

 

28 jaar, maar blijkbaar geloven er dat niet veel omdat ik er jonger uitzie…

 

Waarom hadden de Sharks uw voorkeur om bij te spelen?

 

Dat was niet echt een voorkeur. Ik was aanwezig bij een match eind vorig seizoen omdat T1 mij had gevraagd eens te komen kijken. Op een bepaald moment was ik ook richtlijnen aan het geven, tijdens de rust vertelde T1 zijn spelers dat ze nu moesten luisteren naar hem en naar T2, ik dus. Kstond met mijn mond vol tanden..en echt veel spelen doe ik niet, alleen als het echt nodig is.

 

Hoe verloopt de samenwerking tussen het bestuur, T1 en u?

 

Doordat ik nog maar 6 maanden Shark ben kan ik geen vergelijking maken met vorige jaren maar persoonlijk vind ik de samenwerking oké. Maar zoals bij iedere vereniging zijn er bij ons ook wel eens wat tegenstrijdigheden maar we proberen die samen op te lossen en dat lukt vrij goed.

 

Wat wil je bereiken met de Sharks?

 

Het is me om het even wat voor sport ik beoefen, ik wil altijd het hoogst haalbare! Ik ben een slechte verliezer maar dat is verbeterd met te verouderen, je relativeert alles beter met de jaren. Maar om te antwoorden op uw vraag : de titel en niets minder! Al hetgeen dat minder is zie ik als persoonlijke tekortkoming. In de verdere toekomst een volwaardige vereniging zijn van de VLVB die we nog verder kunnen en moeten uitbouwen tot een sterker geheel.

 

Welke ploeg uit de reeks liet voorlopig de beste indruk na?

 

Om eerlijk te zijn Sperre : nog niemand, maar er komen een paar ploegen dicht in de buurt. Ik ben liefhebber van combinatievoetbal maar velen zeggen dat dat niet altijd mogelijk is en daar ben ik het niet mee eens. Ik vind Club Rugge een conditioneel sterke ploeg en voetballend iets minder maar toch een degelijke ploeg. Klauwaert idem maar khad wat meer voetballend vermogen verwacht met iemand als Kristof Bettens in de rangen. De komende 3 weken spelen we 2 keer tegen Deerlijk United (beker & competitie) en Dynamo Kruishoutem. Volgens mij 2 te duchten tegenstanders die we hopelijk een halt kunnen toeroepen.

 

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?

 

Altijd op dezelfde manier. Zorgen voor voldoende slaap de nacht voordien en de gezonde stress laat ik achter op mijn toilet.

 

Voor wie supporter je?

 

SV Zulte Waregem en via onze terreinafgevaardigde ook Cercle Brugge. Dit jaar brengen zij het soort voetbal wat ik onder voetbal versta. In meerdere buitenlandse competities heb ik favorieten maat dat gaat al zeer ver terug in de tijd van toen ik klein was en dat is altijd zo gebleven. Barcelona, Mallorca, AC Milaan, Fiorentina, PSV, Lille, Marseille…

 

Waar kunnen we volgens u nog versterkt worden?

 

We kunnen op iedee positie sterker worden maar perfectie bestaat uit leren. Onze sterkte is het collectief denk ik, we moeten het hebben van het zuivere voetbal (balbezit en liefst zo lang mogelijk) anders zijn we kwetsbaar. Individueel kunnen verschillende spelers het verschil maken als het nodig is. Dus daar zit het ook goed. Maar het belangrijkste blijft ploegbelang en dat proberen T1 en ik de spelers mee te geven.

 

Hoe ben je eigenlijk terecht gekomen bij SVTS?

 

Dat ik het eigenlijk nie weet. Een deel via mijn broer allesins en de rest is vanzelf gekomen zonder het eigenlijk te beseffen.

 

Wat is uw favoriete positie?

 

Wetende wat mijn kwaliteiten zijn denk ik toch centraal. Toen ik nog bij de jeugd van SV Waregem speelde werd ik op de linksback positie gedropt om zo beter te kunnen helpen uitvoetballen. Onze vaste linksback had die kwaliteit niet en ik mocht depanneren.

 

Met wie wil je wel eens een one night stand?

 

Annelien Coorevits (Miss België 2007)

 

Wat is persoonlijk uw beste moment bij de Sharks tot nu toe?

 

Da moment komt eigenlijk door T1 en ik citeer zijn woorden : “ Dimi, ge zijt et beste dak kon tegenkomen! Echt waar! Heb nu iemand naast ik die der ook wa veur doe! Ge kunt nie geloven oeveel deugd da da doe bij ik om alleen op kop te staan, want Sharks is alles veur ik!”

Dat doet deugd om te horen dat je geapprecieerd wordt. Ik ken T1 al 15 jaar van zien en een klein jaar met nauw contact, khoop dat dit nog lang mag duren. Het is wel niet gemakkelijk om trainer te zijn met hem maar alle problemen tussen ons hebben we tot hiertoe kunnen oplossen, dus da ga wel lukken. DJ Mano, T1 of Manolito Tavernier tonnen respect veur u é maat!

 

Het slechtste?

 

Sportief, 2 – 2 gelijk tegen Klauwaert anders nog geen slechte momenten meegemaakt.

 

Wat was de beste wedstrijd dit seizoen?

 

2 wedstrijden… Qua resultaat en geleverde spel de 1 – 4 overwinning op het veld van Club Rugge. De 70 ŕ 75 minuten denderende Sharks trein tegen de Klauwaert.

 

Bedankt!