Make your own free website on Tripod.com

SV THE SHARKS

Competitie

Home
Nieuws
Info
Agenda
Topscorer
tornooi
Competitie
Klassement
Beker
Clublied
Spelerskern
Interview met ...
Lokaal
Foto's
Gastenboek
Links
Sponsers

Overzicht uitslagen

sharktail.gif

Speeldag 7 dede vichte 4-4 sv the sharks
 
Een mtach bij the sharks, daar is altijd wat te beleven
 
kern: Thierry-Hantson-Ollie-Kris-Matthi-Nacib-Kurt-Samir-Seba-Dimi-Blauw-Dave-Puttie-Henne
 
Dede vichte die door de vele nieuwe ploegen en forfaits van andere ploegen toch in tweede b mocht blijven. En wij die tot de laatste speeldag moesten knokken met hen om erin te blijven. we waren dus op voorhand gewaarschuwd dat het moeilijk zou worden.Sharkies waren duidelijk in de eerste helft niet wakker. geen enkel duel werd gewonnen, geen of bijna geen enkele pass kwam goed aan. Alles lie^p dooreen en Kriske en co minder zagen austublieft. ze moesten maar één iemand in de gaten houden (dus andere ploegen zij gewaarschuwd) den puyol voorin van dede. rap en geeft zeker niet veel kansen nodig. dede kwam dan ook zeer verdiendt op voorsprong via hem.1-0. veel kansen mistte dede nog ,maar het was wij die nu en dan een speldeprik tegen brachten onder andere via dimi en kurt. dimi kon dan de gelijkmaker mooi binnen tikken na eindelijk eens een actie van ons. voor de rust en net na de rust kregen we een doelpunt  tegen 3-1 achter dus,jaja 3-1 maar zoals eerder hier gezegt, bij the sharks is een match nooit over niet bij voorsprong,niet bij achterstand. opeens begonnen we te voetballen ,dede zat derdoor op den duur en het was al sharks wat de klok sloeg, niet ganse tweede time natuurlijk ze kregen nog kansen ook. we geraakten dus opnieuw op voorsprong nadat hendrik al een kansje had gemist. vrije trap van kriske, mooi doelpunt van dimi en nog een maar ben vergeten wie scoorde (later update). op het laatste bleek nog maar es dat je altijd attent moet blijven want ene vrije man van dede kopte op het laatste de gelijkmaker binnen. stond gans alleen. en kurt aje nog goeie iedeen hebt om naar miss verkiezingen te gaan, ga niet met daveke en zet bettens niet achter den toog. dat loopt slecht af ....

speeldag 6  sv the sharks - de zandvlooi 2-0
 
"sharkies onverdiend gaan lopen met de punten"
 
kern: geertie-kris-matthi-hantson-glor-blauwblomme-dimi-kurt-seba-samir-migielke-redjie-nacib-putse-thierry
 
The sharks begonnen zoals gewoonte getrouw goed aan de wedstrijd, maar echt grote kansen konden wij nu niet echt verzilveren. wel kwamen we op voorsprong door topschutter Seba. Even na dat doelpunt mistte Migielke een grote kans, twas moeilijker te missen of te scoren. daarna is der alles gezegt over the sharks....het verwatterde en de zandvlooi werd baas op het veld. de ganse tweede helft lagen wij onder, en konden slecht met enkele speldeprikke tegen gaan. Geert alias george hield ons voor de zoveelste keer recht. Zandvlooi deed zijn eigen de das om door te gaan zagen op de scheids (floot voor beeiden niet echt zo goed, maar de kleine dingskes floot hij voor ons). een strafschop werd de uitploeg nog onthouden. en wij konden op een van de counters (NEEE geen buitenspel dz) in de laatste minuut de drie p!unten veilig stellen. Seba gaf de assist aan dimi en die hoefde hem maar in het netje te leggen. één ding onthouden we de drie punten. succes nog aan de zandvlooi

Speeldag 5
 
sint martinus - sv the sharks 3-3
 
Ongeloofelijk welke kansen wij missen
 
Thierry-Kris-Blauwblomme-Matthi-Hantson-Kurt-Seba-Dimi-Sabbe-Michielke-Lenne-Henne-Daveke-Nacib-Kasmi
 
Sharkies voor slechts de tweede maal dit seizoen op verplaatsing en de vorige die was een ramp. We hoopten dus op iets beter tegen sint martinus. sint martinus - the sharks altijd een match vol spanning. De voorzitter zin prono stond op het spel, Sofie had graag een vleeshoop, Daveke een nieuwe vriendin, Kasmi wou via harmonie ronse in sint martinus geraken  en Den delege was """""ziekjes"""""
 
In de eerste helft bestond sint martinus bij momenten niet, en zorgden the sharks voor goed voetbal op de mat. Een goeie thuisdoelman hield svts van een verdiende goal. Dimi,Seba,Migielke (kans eerste minuut al,op de paal), moeten we ze al opnoemen van in de eerste helft nee toch. Den voorzitter kreeg het der van op zijn heupen. sint amrtinus kwam voor via een vrije trap, maar het was alweer Seba dit seizoen bijna opnieuw de oude die tegen scoorde 1-1 aan de rust. Na de rust verwaterder het opnieuw bij ons en kwam de thuisploeg in de match. Blauwblomme en Hantson moesten naar stvv, de thuisploeg scoorden weer op stilstaande fase en migielke kreeg rood. Dimi scoorden ondertussen 2-2 na ene mooie actie via Lenne,Seba en hemzelf. Even vermelden wat deed die delege op het plein tijdens die rode kaart ????????. De reaktie van onze speler was niet juist, maar de fout dervoor mag ook gefloeten worden. Kasmi die met zijn hoofd nog zijn gps aan instellen was, gaf dan een wel zeer slechte terugspeelbal en kado aan de spits van de thuisploeg 3-2. Matthi kon voor ons gelukkig nog gelijkmaken, en derna hadden we de kans nog op 3-4 maar het mocht vandaag niet zijn . Sharkies blijven wel op 2p van leider rugge na een raar weekend in 2de b. 

beker voorronde
 
sv the sharks - fc de klauwaert 1-1 (2-0)
 
"Klauwaert verliest in de penaltyreeks"
 
kern:Geertie-Kris-Blauwblomme-Hantson-Matthi-Redjie-SEba-Kurt-Billal-Kimpe Stijn-Samir-Kasmi-Nacib-Henne-Putse
 
Moet der eigenlijk nog een verslag gemaakt worden...
Iedere week is het spelverloop toch hetzelfde hahahaha
Alé hier gaan we dan. DEn derby leefde al volop bij molecule fan Skelle P ,klauwaert die hard in hart en nieren. Zijn euforie was eerder te vroeg in de week gekomen. DE eerste helft was the sharks weer baas, met weer veel kansen die de nek omgevrongen werden. Seba scoorde wel de 1-0. George Rimpel stond aandachtig te keeperen en kon zelfs den commentaar van Meneer Vandeputte verstaan, en Mustie van de klauwaert keek recht in de ogen van Rimpel en mistte in de eerste helft ene reuzekans.
 
Tweede helft was voor de klauwaert die dan ook de verdiende gelijkmaker kon maken, Een kansje kregen wij via Billal ,dat was het. Geert die hield de penaltyreeks recht.
 
Dan was het moment van de cafebaas gekomen.
2 strafschoppen pakken, en de klauwaert die der nog twee naast schoot. Bij ons scoorden Nacib en Kris. Seba mistte

Speeldag 4: sv the sharks 2-1 de lindenhoek kruishouthem
 
                           Sharkies met twee gezichten
 
kern: Thierry-Matthi-Hantson-Dimi-Kriske-Redjie-Blauwblomme-Kurtie-SEba-Samir-Billal-Kasmi-Daveke-Putse
 
De eerste helft van de wedstrijd was voor de thuisploeg. We krgen enkele kansjes in de beginfase,maar ook was het opletten voor de counter van de lindenhoek. Toegeven de beste ploeg die we tot nu toe al tegen kwamen. We scoorden in de eerste helft in een dolle vijf minuten 2 goals. 1-0 via Redjie en even daarna na een zeer mooie combinatie 2-0 Bilal. Dimi zorgde voor de opbouw vanachteruit..Ruststand dus..
 
De tweede helft deden we nog eventjes mee maar als je maar 1 goeie kans krijgt via Bilal in een zwakke teede helft van ons dan weet je genoeg zeker. De lindenhoek kwam alsmaar opzetten en Thierry stond aandachtig te keeperen. Eendoelpunt van de bezoekers werd nog afgeurd voor buitenspel en wij konden op karakter dus stand houden.9 op 12 voor de sharkies dus en mee in de top van het klassement. Na ons vorig eizoen dus gered te hebben,mss dit jaar hopelijk een goed seizoen, want dit jaar mag alles niks moet.....Op naar een nieuwe klauwaertderby volgende week in de beker.

Speeldag 3: sv the sharks 6-2 leiejongens
 
kern: Vdcasteele-matthi-Hantson-Dimi-Kris-Kasmi-Kurt-Redjie-Samir-Seba-Henne-Lenne-Putse-Nacib-billal
 
Doelpunten: 2x Kurt,Dimi,Seba,Nacib,Putse
 
De tweede thuismatch op rij (een van de zovelen de eerste ronde) was tegen het onbekende leiejongens van deinze ploeg die promoveerde. Waren op voorhand gewaarschuwd dat het wel geen katje om zonder handschoenen aan te pakken was. Leiejongens juist met elf aan de aftrap begon niet zo slecht aan de wedstrijd en voetbalde goed mee. Bij the sharks was het weer voetballen tot aan de zestien, en dan het te mooi willen doen. Er werden weer kansen de nek omgevrongen en het doelhout zag nu en dan eens af. Net voor de rust was het dan wel raak via een mooie combinatie en de afwerking van captain dimi. 1-0 aan de rust dus...
 
De tweede helft draaide uit op een doelpuntenfestival maar liefst zeven doelpunten in één helft. Leiejongens begon vermoeid te raken en nadat ze et tien man vielen (iemand gekwetst) konden de sharks scoren Hanston had dan al enkele mooie dingen laten zien en een tochwel goeie doelman van deinze hield een grotere score van het bord. Kurt met dank aan duwende redjie 2-0, en 5-1 na ene streep. Nacib die door de beentjes de 6-2 maakte en verder nog seba en jawul opnieuw angelo vandeputte na een invalbeurt en een goeie assist van samirke.
 
Nu verder op het elan tegen de lindenhoek thuis opnieuw

Speeldag 2: sv the sharks - fc de klauwaert 2 - 1
 
DEN BETTENS DOET ZIJN PLOEG DE DAS OM
 
opstelling: Carlier-Matthi-Dimi-Kris-Nacib-Hantson-Samir-Boucke-Sabbe-Blauwblomme-Seba-Redjie-Ollie-Daveke-Kurt-Putse
 
doelpunten: Dimi en Putse
kaarten: Seba
 
De eerste helft van de wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met kansen aan beide kanten na 1 minuut spelen was het al bijna raak voor the sharks. en hoe de klauwaert met 4 voor doel in de eerste helft konden missen is ons nog steeds een raadsel. De eerste helft was voor Kristof Bettens in de hoofdrol bij iedere fout tegen ging hij in discussie met de scheids met even later een gele kaart als gevolg. Nog was het nog niet genoeg voor hem toen hij even later twee sharks spelers neehield en terecht rood kreeg voor de tweede fout. 0-0 aan de rust voor sharks is dat niet altijd goed tegen 10man aantreden remember last week.
 
De tweede helft nam the sharks het heft in handen ,maar was het opletten voor de gevraalijke counters van de klauwaert en hun gevaarlijke mohammed. Na enkele wissels en wat minder spel van the sharks kwam de klauwaert op voorsprong via een fout (balverlies) van ene van onze spelers. 0-1 dus en we zagen de bui zoals vroeger weer hangen (kansen krijgen niet scoren en boem achter)
 
Maar dan kregen we een strafschop toegekend na een fout op Samir. Onze kapitein nam zijn verantwoordelijkheid en scoorde tegen zijn schoonbroer 1-1. We kregen nu kans ,na kans maar de bal ging derniet in. Nadat Seba een kans mistte alleen op doelman Fred af ,kwam dan het puttie moment
 
Angelo 'ik vlieg,vlieg,vlieg' Vandeputte scoorde een puntje in de onderkant van het net, sharkies natuurlijk uit de bol en zelfs de fans van de jeugd tierden even mee. 2-1 winst in de eerste derby van Yveske en deze zal het s'avonds ondervonden hebben.
 
De eerste test is succesvol gelukt mercie sharkies
 
 
 

Speeldag 1: sportwereld 4 - 1  sv the sharks
 
WAREGEMKOERSE AL IN DE BENEN.....
 
ploeg: Demoor-Matthi-Dimi-Kris-Ollie-Blauwblomme-Kasmi-Seba-Boucké-Kurt-Henne-Putse-Lenne-Samir
 
Doelpunt: Sebastien Omari
Gele kaart: Boucké stevie
 
Ronduit zwakke wedstrijd van de ganse ploeg. Waregemkoerse hing dan al blijkbaar in de benen en de fameuse cocktailbar moest nog komen. Geen goeie pass lukt, de ene fout na de andere....
Man man man waar was dat goed voetbal die we al enkele keren brachten. nuja Seba scoorde en van de rest gaan we over deze zeer zwakke wedstrijd tegen 10 ,jawel 10 man (zo gestart) van sportwereld. proficiat aan die mannen dat ze dat kunnen

voorbereiding:
 
De voorbereiding begonnen we met een wedstrijd op den a coté tegen de vrienden van Bram (overslapende) d'haene. Piet lair nieuwe ploeg in derde met heel veel ambitie's. een kampioenenploeg in spé. sharks waren nog ferm aan het zoeken naar hun nieuwe look en er werd dan ook kansloos verloren. we speelden wel een goed half uur mee.
 
De tweede wedsstrijd dat was der een tegen de pallieter. Al veel beterschap in zicht met goed voetbal en de pallieter die het zoals steeds moeilijk had tegen ons, in een goeie pot voetbal verloren we nipt.
 
De derde voorberedingsweek was op het tornooi van sparta wielsbeke na al enkele goeie trainingen trokken we de wei in tegen het vissershoveke. de 1ste provincialer wist niet wat het aan ons had en ging zwaar onderuit met 3-0
 
In de namiddag was het opnieuw bingo tegen belovo 5-1 denk ik of zoiets. Dag derna mochten we ons dus opmaken voor onze derde finale in de geschiedenis (1 uitgesteld, 1 verloren)
 
De finale tegen de plaatstelijke helden was der een van vele foutjes en nerveusedingen. Sparta bikkelde hard mee en op het einde was het de starfschoppen die beslisten wie der won. wij dus via reddingen van george rimple en de winninggoal van boucke.
 
Wat was me dat een dronkebedoening wat derop volgde